چهارشنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » وقتیکه سبزیجات کبابی سرطان زا می شوند

وقتیکه سبزیجات کبابی سرطان زا می شوند

1379931156

برای شما هم پیش آمده که بخواهید با کباب کردن سبزیجات آن ها را برای میل کردن یا تزیین غذا آماده کنید اما آیا می دانید با انجام این کار بیشتر مواد موجود در آن ها از بین می رود . البته اگر بخواهیم بطور کامل مسئله را باز کنیم منظور ما پختن و کباب کردن بیش از حد سبزیجات است . زیرا حرارت کم علاوه بر اینکه آلودگي موجود در سبزیجات را از بین می برد باعث عاری شدن سبزیجات از ميکروب‌هاي بیماری زا نیز می گردد . در مورد گوجه فرنگی باید بگوییم اگر میزان حرارت از حالت عادی و ملایم بیشتر شود چون این سبزی ويتامين C نسبتا زيادي دارد بخش بیشتر این ویتامین در اثر حرارت دهی بالا از بین می رود . دلیل این موضوع مربوط به حساسیت بیش از حد ويتامين C در برابر گرماست .

hou7594

البته حرارت دادن سبزیجات نکته ی مثبتی نیز داد در اثر حرارت به سبزیجات ريزمغذي‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوئيدها خاصیت جذب بالاتری در بدن پیدا می کنند . البته گوجه‌فرنگي و قارچ در رده سبزیجات کم کالری به حساب می آیند که مصرف آنها به‌صورت خام، بخارپز يا کبابي در کنار غذاهاي مختلف علاوه بر طعم بهتر ارزش غذایی بالاتری دارد و حتی هضم آن به دلیل نرم شدن راحت تر می شود . جالب است بدانید قارچ را باید حتما حرارت دهید تا با نرم شده بافت آن هضم آن در بدن راحت تر شود . همانطور که گفته شد حرارت باید در حد معمول باشد و در صورتیکه سبزیجات در اثر حرارت زیاد و سوختن پوسته ی رویی سیاه رنگی پیدا کنند علاوه بر اینکه ارزش غذایی خود را از دست می دهند احتمال سرطان‌زا بودن قسمت‌هاي سوخته مواد غذايي که در اثر کباب کردن بوجود آمده نیز بیشتر می شود . این موضوع طی تحقیقات ثابت شده که سوختگی بیشتر سبزیجات سرطان‌زایی بیشتری می آورد پس قبل از مصرف قسمت های سیاه شده را باید کنار گذاشت .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 2 Average: 3]

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× پنج = 5

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>