پنج شنبه , ۲۳ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » فوت و فن های تهیه پاستا

فوت و فن های تهیه پاستا

Pastacorn

پاستا یکی از محبوب ترین غذاهاست که ریشه ای ایتالیایی دارد و اگر در منزل تهیه کنید مطمئنا باشید به خوشمزگی دست پخت سرآشپز ایتالیایی نمی شود اما اگر در ادامه مطلب با ما همراه باشید تنها راز سرآشپز های ایتالیایی را که برای خوشمزه شدن پاستا به کار می برند به شما خواهیم گفت .

حتما برای اینکه پاستا به هم نچسبد می بایست آب در حال جوشیدن ، که پاستا را در ان ریخته اید هرازگاهی به هم بزنید تا از هم جدا شوند . ریختن روغن در آبی که پاستا در ان درحال جوشیدن است تنها سبب جلوگیری از کف کردن آب شده و نقشی در نچسبیدن پاستا به هم ندارد . ضمنا بلافاصله پس از آب کشیدن پاستا آن را با سس مخلوط کنید .

hous20

جالب است که بدانید یکی از کارهایی که با انجام ان به راحتی طعم پاستا و خوشمزگی ان را از بین می برید قرار دادن مستقیم پاستا زیر آب برای آبکشی است . هرگز تمام نشاسته پاستا را با آبکشی از بین نبرید چراکه تمام مزه پاستا در نشاسته ان است و حتی با وجود نشاسته زیاد در پاستا سس پاستا به خوبی جذب شده و پاستا لذیذ تر می شود .
به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 22 Average: 3.4]
فوت و فن های تهیه پاستا در تاریخ خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 6 = چهارده

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>