سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » نکته هایی برای استفاده و نگهداری از باقی مانده گوشت

نکته هایی برای استفاده و نگهداری از باقی مانده گوشت

نکات خانه داری که در زیر ارائه می شود برای هر بانویی در منزل ضروری است بنابراین آن ها را جدی بگیرید.

hou4667

ذخیره کردن گوشت گوسفند:

ابتدا گوشت ها را از استخوان جدا کنیدفویل را دور گوشت پیچیده و هنگام استفاده آن را برش دهید دقت کنید که قبل از قرار دادن آن در یخچال یا فریزر، گوشت باید کاملاً خنک باشد این گوشت ها می توانند به مدت یک تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه داری شوند

 

ذخیره کردن مرغ: گوشتِ باقی مانده را از استخوان‌ جدا کنید، سپس با یک محافظ، گوشت و استخوان‌ها را به‌طور جداگانه بپوشانید. بعد فویل را دور گوشت بپیچید.این گوشت ها می توانند به مدت سه ماه در فریزر نگه داری شوند

 

ذخیره کردن گوشت گاو

ابتدا گوشت ها را از استخوان جدا کنید سپس ان را به قطعات کوچکتری برش دهید بگذارید گوشت کاملاً خنک شود سپس ان را در یک ظرف پلاستیکی در دار بریزید. می توانید آن را به مدت دو تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه دارید.

 

ذخیره کردن ماهی
ماهی را در یک ظرف پلاستیکی بریزیدو با سلفون روی آن را کاملاً بپوشانید و بگذارید گوشت کاملاً خنک شود. ماهی را می‌توانید به مدت یک تا دو روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگه‌داری‌ کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 2 Average: 3.5]

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


3 × سه =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>