سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » نکاتی برای تهیه مربا

نکاتی برای تهیه مربا

hou10490

میوه های سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی را انتخاب کنید و توجه داشته باشید می بایستی مربا را در ظرف لعابی یا تفلون تهیه کنید در ضمن مربای به باید در ظرف مس سفید پخته شود.

هیچگاه به جهت اینکه رنگ مربا تغییر نکند درب ظرف را در هنگام پختن مربا نبندید و تنها مربایی که باید با ظرف دربسته پخته شود مربای به می باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود و در پایان مراحل پخت مربا اسانس برای معطر کردن مربا به کار ببرید .

hou10491

مربا باید کامل قوام بیاید البته نه اینکه زیاد جوشانده شود و یا کم پخته شود زیرا مربای زیاد جوشیده شکرک و مربای غلیظ نشده کپک می زند . مقداری از شربت مربا را با قاشق بردارید و پس از خنک شدن اگر به حالت کشدار مانند عسل باشد و به سختی از قاشق ریخته شود یعنی کاملا قوام امده است در ضمن اگر مربای دارید که شکرک زده می بایست کمی آب جوش در آن بریزید و مربا را دو سه جوش دهید تا یکدست شود. گاهی اوقات نیز به علت کم جوشاندن مربا و کم بودن شکر در آن ، مربا کپک می زند که می بایست برای جلوگیری از کپک زدن مربا مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.

hou10492

نکته ی مهمی که باید به ان توجه کنید مربای درحال جوشیدن کف می کند و باید مرتبا کف ان را بگیرید .

 پس از پخت مربا وقتی که سرد شد آن را در شیشه ای دربسته بریزید و در جای خنک نگهداری کنید . حتی می توانید یک شب مربا را نگه دارید و سپس آن را در ظرف بریزید تا از غلظت ان مطمئن شوید . همچنین سعی شود هر بار بیش از دو یا سه کیلو مربا تهیه نکنید .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]
نکاتی برای تهیه مربا در تاریخ مرداد ۲, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج × = 5

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>