دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » نکاتی برای خوشمزه شدن خورشت قیمه

نکاتی برای خوشمزه شدن خورشت قیمه

hou6076

برای تهیه خورشت قیمه مناسب تر است از گوشت گوسفند استفاده کنید چرا که طعم بهتری در خورشت ایجاد می کند اما اگر گوشت گاو یا گوساله در خورشت قیمه استفاده می کنید از قسمت ران در خورشت استفاده نمائید .

یکی از مهمترین موادی که باید در خورشت قیمه استفاده شود لیمو عمانی است و توصیه می شود هرگز از آبلیمو بجای لیمو عمانی در خورشت قیمه استفاده نکنید و برای استفاده از لیمو عمانی در خورشت قیمه می بایست لیموها را نیم ساعت به پایان پخت خورشت به ان اضافه کنید تا علاوه بر اینکه لیمو ها له نشوند ، خورشت طعم تلخی نیز نگیرد .

gheymeh

بخش اصلی خورشت قیمه لپه است که نباید مستقیما و خشک در خورشت قیمه استفاده شود چراکه کف کرده و مزه بدی را در خورشت ایجاد می کند مناسب تر است ابتدا لپه ها را در آب گرم خیسانده و چندین بار آبکشی نمائید و اگر نوع لپه دیر پز است قبل از ریختن در خورشت آن را بجوشانید .

از بهترین طعم دهنده های خورشت قیمه ، دارچین و زعفران می باشند . اگر قصد افزودن زعفران به خورشت قیمه را دارید در میانه پخت آن را اضافه کنید اما در مورد دارچین می بایست ۱۰ دقیقه به پایان پخت به خورشت افزوده شود در غیر این صورت رنگ خورشت را تیره می کند .

و در آخر باید گفت خورشت قیمه را در کنار سبزیجاتی نظیر ریحون ، تره و پیازچه سرو کنید .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 24 Average: 3]
نکاتی برای خوشمزه شدن خورشت قیمه در تاریخ خرداد ۲۲, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− یک = 6

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>