سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » روش اصولی خشک کردن میوه

روش اصولی خشک کردن میوه

یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها میوه های خشک شده هستند که می توانید به عنوان تنقلات در کنار شیرینی جات و آجیل مصرف کنید . نیازی نیست که حتما میوه های خشک شده را از بازار خریداری کنید چرا که اگر با روش اصولی خشک کردن میوه آشنا باشید خودتان به راحتی در منزل می توانید میوه ها را خشک کنید . در این مطلب شما را با ۲ روش خشک کردن میوه آشنا می کنیم .

hou3218

در روش اول هر میوه ای که میل دارید خشک کنید را بخوبی بشوئید و سپس میوه را با پوست برش دهید و بصورت حلقه حلقه در آورید . حلقه های میوه را بر روی فویل یا سینی که روی شوفاژ یا فن قرار داده اید بچینید و با یک پارچه ی تمیز وسفید روی آن ها را بپوشانید . دلیل استفاده از پارچه ان است که می بایستی میوه ها در نور مستقیم قرار نگیرند و از آلودگی و گرد غباری که احتمال دارد بر سطح میوه ها بنشیند جلوگیری شود . برای جلوگیری از چسبیدن میوه ها به فویل یا سینی باید روزانه میوه ها را بر گردانده و جابه جا کنید و پس از ۳ الی ۴ روز میوه های خشک شما آماده می شوند .

hou3217

در روش دوم که طبیعی تر است فقط کافیست حلقه های میوه را در جایی کاملا خشک و تاریک روی سینی یا روی پارچه ی سفید تمیز بر روی یک میز یا سطحی که از زمین بالا تر است بچینید و باز پس از یک روز آنها را برگردانده و جابه جا کنید و در این روش میوه ها بین ۷ تا ۸ روز آماده می شوند .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 42 Average: 2.3]
روش اصولی خشک کردن میوه در تاریخ شهریور ۱۳, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− 1 = پنج

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>