چهارشنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » باید ها و نباید های تهیه ترشی و شور

باید ها و نباید های تهیه ترشی و شور

hou8895

خانم های خانه دار علاقه دارند که ترشیجات و شور را در منزل تهیه کنند و با رعایت چند نکته خانه داری نتیجه کار بهتر می شود . در این مطلب نکاتی برای تهیه ترشی و شور قرار دادیم .

از ميوه‌هايي سالم و بدون زدگی و لک استفاده کنید و باید ترشی را در شيشه های كوچک دهان گشاد آماده کنید زيرا زماني كه شيشه را باز مي‌كنيد تا مدت زمان كوتاه مصرف شود .

سبزيجات و صيفي‌جات کاملا خشک در ترشی بریزید آب باقي‌مانده در سبزيجات و صيفي‌جات باعث كپك زدن ترشي و شور مي‌شود.

دقت کنید سرکه در ترشی کاملا تا روی مواد آمده باشد و همچنین آب شور در شور و در ظرف ترشي و شور را محكم ببنديد كه هوا وارد آن نشود. البته دقت کنید در برخی ترشیجات به علت استفاده زیاد از سبزيجات پس از يك الي دو هفته سركه جذب مواد مي‌شود و باید دوباره سرکه اضافه کنید .

حتما با ابزاری تمیز ترشی یا شور را بردارید زیرا اگر با وسیله ای آغشته به هر ماده ای به ترشی یا شور بزنید کپک ایجاد میشود . یادتان باشد زمان آماده سازی ترشی و شور را روی ظرف آن بنویسید .

پس از شستن موسیر مقداري آب جوش روي آن بريزيد. زماني كه آب سرد شد، در آبكش ريخته و مجدداً در ظرفي بريزيد و روي آن آب جوش بريزيد (اين عمل را در طي ۲۴ ساعت سه بار تكرار كنيد).پس از ریختن در آب سرد ، دو روز بگذاريد بماند، در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد پس از ریختن در صافی روي پارچه تميزي پهن كنيد تا آب اضافي آن كاملاً گرفته شود. برای ازبین بردن تلخی بادمجان کافیست پس از تميز كردن با پوست به قطعات يك اندازه خرد كنيد و در مقداري سركه بجوشانيد. سپس در آبكش بريزيد.

برای معطر شدن سیاه دانه که از ادويه‌هاي مناسب ترشي مي‌باشد باید آن را قبل از استفاده در تابه روي حرارت بايد تفت داد.توجه داشته باشید زمان تفت دادن كم باشد تا عطر سياه دانه خارج نشود در غیر این صورت سياه دانه مي‌سوزد.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 1 Average: 5]

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


شش × = 54

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>