سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » مدیریت در آشپزخانه

مدیریت در آشپزخانه

در مورد نحوه ی چیدمان وسایل در آشپزخانه خانم های عزیز باید به نکاتی توجه داشته باشند که با رعایت آن ها علاوه بر راحتی در استفاده از لوازم آشپزخانه ، می توانند آشپزخانه را به نحو صحیحی مدیریت کنند .

قانون اول : هر وسیله ای در آشپزخانه را در جائیکه استفاده می شود قرار دهید . برای مثال : ماهیتابه و قابلمه را در نزدیکی اجاق گاز ، کاسه ها و لوازم برش و مخلوط کردن مواد غذایی را در کنار مواد غذایی و بشقاب، لیوان و ظروف لب تخت در نزدیکی ماشین ظرف‌شویی باشند.

mo14640

قانون دوم : لوازم موجود در آشپزخانه تان را گروه بندی کنید . برای مثال : قوطی، سینی و هر چیزی که برای آشپزی از آن استفاده می‌کنید دریک کابینت ، تمامی قاشق‌های چوبی در یک خمره یا ظرف و همه‌ی ادویه‌جات در یک کشو باشند.

mo14641

قانون سوم : وسایل سنگین را در قفسه های پایین تر و وسایل سبک را در قفسه های بالاتر قرار دهید . وسایل پرکاربرد را فقط در آشپزخانه نگهداری کنید . اگر از وسیله ای برای مثال یک قابلمه بزرگ فقط سالی یکبار استفاده می کنید آن را در انباری یا گاراژ قرار دهید . نیازی نیست آشپزخانه را شلوغ کنید .

mo14642

قانون چهارم : وسایل غیرضروری و یا آسیب دیده که دیگر از آن ها استفاده نمی کنید را دور بریزید .

mo14643

قانون پنجم : قوطی های ادویه و مواد غذایی را با برچسب هایی مشخص کنید .

mo14644

امتیاز شما به این مطب
[Total: 1 Average: 3]
مدیریت در آشپزخانه در تاریخ مرداد ۳, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


3 × = بیست چهار

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>