دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » نکات طلائی برای آشپزی

نکات طلائی برای آشپزی

hou4337

روش صحیح شستشو و پخت قارچ

به دلیل اینکه قارچ به خوبی با آب شسته نمی شود می بایست قبل از شستن قارچ ، آن را ده دقیقه در آب نمک شناور کنید تا تمام مواد غیر غذایی و مضر بخصوص شن های موجود در قارچ خارج شوند . یکی از مسائلی که در پخت قارچ ناراحتی ایجاد می کند سیاه شدن قارچ پس از پختن است . برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ در زمان پخت باید قارچ را در هنگام خرد کردن به آبلیمو آغشته کنید .

روش صحیح یخ زدایی ماهی منجمد

اکثر خانم ها برای یخ زدایی ماهی های منجمد ، ماهی را در آب قرار می دهند . جالب است بدانید که قرار دادن ماهی یخ زده در آب باعث می شود طعم یخ زدگی در ماهی بماند و حتی اگر روز قبل ماهی را در یخچال گذاشته باشید باز ماهی طعم کهنگی دهد . برای یخ زدایی ماهی منجمد از شیر استفاده کنید که علاوه بر اینکه طعم یخ زدگی را کاملا از بین می برد بلکه به ماهی مزه تازگی و بسیار لذیذ می دهد حتی اگر چند وقت از بودن ماهی در یخچال گذشته باشد .

Golden-Tips-on-Cooking

روش اصولی سرخ کردن بادمجان

در هنگام سرخ کردن بادمجان بر روی بادمجان های در حال سرخ شدن تکه های بادمجان پخته نشده و در انتظار پخت را قرار دهید این کار باعث می شود در مرحله بعدی پخت ، روغن کمتری جذب بادمجان ها و سرخ کردن بادمجان با حداقل مصرف روغن انجام شود .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 10 Average: 2.7]
نکات طلائی برای آشپزی در تاریخ خرداد ۲۲, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− یک = 5

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>