دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » غذاهایی که با دوبار گرم شدن سرطان زا می شوند

غذاهایی که با دوبار گرم شدن سرطان زا می شوند

داغ-کردن-غذا

در طی تحقیقات انجام شده مشخص شد که هفت نوع ماده غذایی با دوبار گرم شدن سرطان زا می شوند این مواد غذایی که با دوبار گرم شده احتمال ابتلا به سرطان را بالا می برند عبارتند از :

گیاه کرفس با داشتن نیترات در صورت دوبار گرم شدن سمی و زیان آور می شود .

چغندر نیز مانند کرفس با داشتن نیترات فراوان با دوبار گرم شدن به شدت زیان آور شده و مصرف آن احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد .

اگر تخم مرغ آب پز و یا تخم مرغ سرخ شده در روغن را دوباره گرم کنید سمی می شود و فقط یک تخم مرغ سرطان زا را میل می کنید .

he891

قارچ تازه زمانیکه دوبار داغ می شود ترکیبات پروتئین آن تغییر می کند و علاوه بر از دست دادن خواص و فواید و ایجاد مشکلات در دستگاه گوارش احتمال ابتلا به سرطان را نیز با خود دارد .

مرغ و گوشت با گرم شدن مجدد به علت تغییرات در پروتئین های تشکیل دهنده زیان آور می شوند .

سیب زمینی را دوبار گرم نکنید چرا که سمی و سرطان زا می شود .

اسفناج در صورت دوبار گرم شدن و تبدیل نیترات به نیتریت در آن یک ماده غذایی سرطان زا می شود .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 1 Average: 1]
غذاهایی که با دوبار گرم شدن سرطان زا می شوند در تاریخ خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− 6 = دو

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>