پنج شنبه , ۲۳ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » روش آشپزی در مایکروفر

روش آشپزی در مایکروفر

images

در ابتدا باید گفت هرغذایی که قصد پخت آن را در مایکروفر دارید می بایست در ظروف شیشه ای یا سرامیک مخصوص طبخ شود چرا که سایر ظروف مانند ظروف پلاستیکی، آلومینیوم، فویل یا ظرف های سرد نگه دارنده ماست یا مارگارین با آزاد کردن ماده شیمیایی ازخود خطرناکند . همچنین می بایست غذا در ظرف لبه کوتاه قرار داده شود زیرا ظروف با لبه کوتاه بهتر گرم شده و حتی اگر بخواهید غذا را در مایکروفر بهم بزنید کار راحتتر انجام می گیرد .

خوراک سبزیجات

بهترین حالت پخت سبزیجات در مایکروفر بخار پز کردن ان ها می باشد به این صورت که برای این نوع بخار پز شدن سبزیجات احتیاجی به قرار دادن سبزیجات در آب ندارید و فقط کافی است سبزیجات را مرطوب کرده و در ظرفی قرار دهید و بعد از پوشاندن سر آن ، ظرف را در مایکروفر قرار دهید . در سبزیجاتی چون کدوسبز، گل کلم، بادمجان یا فلفل دلمه ای هرچقدر آب بیشتری داشته باشند نیاز کمتری به افزودن آب دارند .

macro-Optimized

خوراک گوشت

در مورد طبخ گوشت در مایکروفر باید گفت برای اینکه وسط گوشت به خوبی بپزد و گوشت سفت نشود می بایست قدرت حرارت را کاهش دهید تا حرارت بدون این که بیرون غذا را بیش از حد بپزد به وسط غذا نیز نفوذ کند . همچنین برای داغ کردن مجدد تخم مرغ، پنیر و گوشت های سفت باید از این روش استفاده نمود و در اغلب دستگاه های مایکروفر می توان زمان را مشخص کرد؛ به جای فشار دادن دکمه استارت، دکمه «Power level» را بزنید.

نکات ضروری :

اگر قصد گرم کردن غذا را در مایکروفردارید فقط حدود ۱۵ ثانیه برای هر وقفه زمان لازم است و سپس غذا را برگردانید .

در مورد گرم کردن اسپاگتی قبل از گرم کردن کمی آب و سس به اسپاگتی اضافه کنید تا نرم و لطیف شود.

هنگام گرم کردن گوشت ، مرغ یا حبوبات کمی آب، آب گوشت یا آب لیمو به آن اضافه کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 3 Average: 3.7]
روش آشپزی در مایکروفر در تاریخ خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 5 = نُه

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>