چهارشنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » ترفند های کدبانوها در پخت کباب

ترفند های کدبانوها در پخت کباب

اگر دوست دارید کباب خانگی خود را خوش طعم درست کنید به شما توصیه می کنیم نکات اصولی پخت کباب زیر را رعایت بفرمایید.

 

Barbequing tricks

نکات خانه داری وب ها: برای کباب از دو سوم گوشت دنده گوسفند و یک سوم گوشت گوساله استفاده نمایید.

برای یک کیلو گوشت سیصد گرم پیاز استفاده کنید و آب آن را بگیرید و در گوشت ریخته و ورز دهید.

گوشت سه ساعت قبل از پختن باید در یخچال مانده باشد.

گوشت را حد اقل سه مرتبه چرخ کنید.

اگر بار اول است که از سیخ استفاده می کنید یکبار به طور کامل روی آتش بگذارید و بعد گوشت را به سیخ بکشید.

یک کاسه آب کنارتان باشد تا هم سیخ را با آن خنک کنید و مرطوب، تا گوشت به راحتی به سیخ بچسبد.

به گوشت نمک و فلفل اضافه کنید اما از زدن آرد و زردچوبه و … خود داری کنید.

از زدن جوش شیرین و تخم مرغ بر روی کباب خود داری کنید چرا که موجب تلخ شدن و سوختن کباب می شود.

میزان گوشت برای هر سیخ به اندازه ی یک پرتقال است

ابتدا و انتهای سیخ را به گوشت خوب بچسبانید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 4 = ده

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>