دوشنبه , ۲۷ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » نکات خانه داری » روش اصولی تهیه کباب در طبیعت

روش اصولی تهیه کباب در طبیعت

اگر به همراه خانواده به سفرهای طبیعت گردی رفته اید یکی از بهترین غذاها که آماده سازی آن در طبیعت بسیار راحت است انواع کباب ها می باشد . اما اگر هرکاری اصولی انجام نشود نتیجه ی مطلوب حاصل نمی شود . در این مطلب روش اصولی تهیه کباب در طبیعت را برایتان اماده کرده ایم تا در کنار خانواده از یک غذای خوشمزه لذت ببرید .

hou3168

در ابتدا اگر در طبیعت به دنبال چوب برای تهیه زغال هستید توجه داشته باشید از چوب درختان تیره مخروطی استفاده نکنید چرا که غذا طعمی شبیه نفت پیدا می کند . می توانید از چوب های سخت مثل چوب درخت گردوی آمریکایی، درخت سیب، آلبالو، سپیدار، بلوط و افرا استفاده کنید. اما قبل از مصرف چوب های خشک به مدت یک ساعت آنها را در آب قرار دهید.

پس از روشن کردن آتش اجازه دهید چوب ها کاملا به زغال تبدیل شوند. حال تکه های چوب خیس را درون زغال قرار دهید و غذا را روی شبکه ای فلزی روی زغال ها بگذارید و دوباره روی غذا و آتش چوب های خیس قرار دهید .

coal_and_fire_macro_238980874

درمورد تهیه کباب گوشت باید بدانید برای پخت یک تکه گوشت با ضخامت پنج سانتی متر در هر طرف به نیم ساعت زمان لازم است و در مورد کباب ماهی هر طرف ماهی را به مدت ۱۵ دقیقه برای پخت روی آتش قرار دهید.

اگر هنوز گوشت را کباب نکرده اید و یا مقداری گوشت اضافه آمد برای محافظت از گوشت در برابر مگس های تخمگذار و سایر حشرات موذی می بایست در محیطی تاریک، سرد و خشک از گوشت نگهداری کنید و یا در ارتفاع ۶/۳ متری زمین گوشت را آویزان کنید . همچنین می توانید آتشی روشن کرده و بر فراز آتش درحال دود کردن گوشت را آویزان کنید .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 9 Average: 2.8]
روش اصولی تهیه کباب در طبیعت در تاریخ مرداد ۷, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

hou8252

کاربردهای مفید قالب یخ

یکی از ابزارهای ساده در آشپزخانه قالب های یخ می باشند . خانم ها می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج − 2 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>