چهارشنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » پزشکی و سلامت » دانستنی های غذایی بیمارهای میگرنی

دانستنی های غذایی بیمارهای میگرنی

سردردهای میگرنی واقعا عذاب آور هستند و بیماران مبتلا به میگرن باید هرلحظه منتظر حمله های میگرنی باشند. جالب است بدانید با حذف برخی مواد از رژیم غذایی خود به راحتی می توانید بروز این سردرد ها را کنترل کنید . در این مطلب به بیماران میگرنی توصیه می کنیم با حذف مواد زیر از رژیم غذایی خود سردرد ها را کاهش دهند .

he2466

در پنیرهای کهنه و شکلات به مقدار زیاد ماده ای به نام «تیرامین» وجود داشته که محرک میگرن می باشند . پنیرهای سفت مثل پنیر تبریزی از مقادی بالاتری از این ماده بهره می برند . مرکبات با داشتن مواد خاصی نوعی الکل داشته که باعث بروز حمله های میگرنی می شوند .

کنسرو ، گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس، کالباس و هرگونه مواد غذایی که دارای افزودنی باشد باتوجه به اینکه در شرایط کاملا بهداشتی و اصولی تهیه نمی شود باعث بروز سردرد های میگرنی می شوند .

he2467

از طرف دیگر با استفاده از موادی چون سبزی و میوه علاوه بر سلامتی بدن به آرامش برسید . البته همانطور که گفته شد بهتر است بیماران میگرنی مرکبات مصرف نکنند . داشتن برنامه غذایی که در آن سبزی و میوه وجود داشته باشد برای همه افراد بخصوص بیمارانی که از میگرن رنج می برند توصیه می شود و این گونه افراد باید سه تا پنج وعده میوه در روز مصرف کنند . علاوه بر تاثیر سلامتی و کاهش دردهای میگرنی می توانید با این رژیم غذایی به وزن ایده آل نیز برسید .

اسیدهای چرب امگا۳ که در ماهی ها مخصوصا ماهی سالمون و در انواع روغن های گیاهی مثل روغن دانه سویا و دانه های روغنی مثل گردو وجود دارند باعث بهبود میگرن و کمتر شدن سردرد های این بیماری می شوند .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

image_13930521142493

درمان پزشکی پرمویی در خانم ها

یکی از مشکلات برخی از خانم ها پرمویی می باشد که به دلیل بالا بودن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


سه + = 8

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>