سرخط خبرها
خانه » خواص مواد غذایی » فواید خوردن نمک

فواید خوردن نمک

هیچ غذایی بدون نمک مزه ندارد و نمک اولین اصل آشپزی خوب به شمار می آید براستی چه چیزی در طعم نمک وجود دارد که غذا را خوشمزه می کند اما به اندازه ی آن…!
نمک علاوه بر این که برای خوشمزه شدن غذا کاربرد فراوان دارد نقش های زیادی در بدن ایفا می کند بطور کلی می توان نقش هایی مانند :
۱-سوخت وساز مواد غذایی در بدن
۲-انتقال پیام های عصبی
۳-کارکرد صحیح عضلات
را برای آن نام برد.توجه به این نکته کاملا با همیت هست که مصرف نمک زیاد میتواند نتیجه ی معکوس داشته باشد و باید به اندازه مصرف شود.به طور مثال در هنگام اسهال و استفراغ و یا فعالیت شدید بدنی و در هوای گرم با مصرف کمی نمک می توان املاح از دست رفته بدن را جبران کرد.

 

 

hhh1273-effects-salt

در جواب به سوال اینکه چه مقدار نمک در امور روزانه برای بدن مورد نیاز است یکی از متخصصان پاسخ داده است :

در حال حاضر مصرف نمک که بویژه در غذاهای آماده به میزان زیاد مورد استفاده قرار می گیرد در کشور ما بالا است. طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک پنج گرم است. این درحالیست که میزان مصرف نمک در کشور ۲ تا ۳ برابر این مقدار برآورد شده است. نمک دریافتی شامل نمک نمکدان، نمک موجود در مواد غذایی و نمک اضافه شده به غذا در زمان طبخ است.

 

اختلال در کارکرد کلیه ها و دفع نا مناسب ادرار شایع ترین مشکلی است که افراد بدلیل استفاده زیاد از نمک به آن دچار می شوند.علاوه بر آن طبق تحقیقات مشخص شده است که دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات مضر دیگری نظیر سکته قلبی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم و … نیز بر سلامت دارند.

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

fresh_vegetables_0-600x401

دانستنی های مصرف گیاهان و میوه ها

جالب است بدانید که میوه ها و سبزیجات در کنار مفید بودن و حتی درمان ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


6 × = بیست چهار

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>