دوشنبه , ۲۷ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » خواص مواد غذایی » خواص درمانی پیازچه

خواص درمانی پیازچه

art_183

از پیازچه می توان در سوپ , سالاد و انواع غذاها مثل پیتزاها، ماکارونی‌ها و… استفاده کرد اما جدای از طعم دهی عالی این گیاه به غذا , پیازچه دارای خواص فوق العاده ای می باشد که اگر از آن ها اطلاع داشته باشید بیشتر در غذاهای خود آن را مصرف می کنید . در این مطلب شما را با خواص درمانی پیازچه آشنا می کنیم .

از خواص درمانی پیازچه می توان به کاهش قند خون , کاهش کلسترول خون بالا , کاهش فشارخون بالا و کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان‌ها اشاره کرد و هرچقدر بوی پیارچه شدید تر باشد خواص درمانی آن بیشتر است .
آلیل پروپیل دی سولفاید جزئی از پیازچه بوده که در بین خواص درمانی پیازچه باعث کاهش قند خون می شود و با وجود آنتی اکسیدانی به نام کوئرستین در پیازچه این گیاه دارای خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی نیز می باشد .

co737

ماده معدنی برای تنظیم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخیره‌سازی ماکرونوترینت‌ها (درشت مغذی‌ها) در بدن کروم نام داشته که پیازچه سرشار از مقادیر بالایی کروم می باشد و با داشتن ویتامین C علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، از بدن در برابر بیماری‌های قلبی – عروقی، بیماری‌های مربوط به چشم و نیز چین و چروک‌های پوستی محافظت می‌کند.

ساقه سبز و حباب سفید رنگ پیازچه‌ها، هر دو خواراکی بوده و می توانید در غذاهای مختلف و حتی برای تزئین غذا و پیش غذاها از آن استفاده کنید . حتی اگر بوی پیازچه شما را کمی اذیت می کند اما باز هم ارزش مصرف کردن را دارد .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 3 Average: 2.7]

همچنین ببینید

fresh_vegetables_0-600x401

دانستنی های مصرف گیاهان و میوه ها

جالب است بدانید که میوه ها و سبزیجات در کنار مفید بودن و حتی درمان ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


5 − = دو

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>