سرخط خبرها
خانه » خواص مواد غذایی » خواص قره قروت

خواص قره قروت

قره قروت برای پیشگیری از پوکی استخوان مفید است. قره قروت حاوی پروتئین ، کربوهیدرات و چربی است.قره قروت در واقع یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از کشک تولید می شود. در هر ۱۰۰ گرم قره قروت ۲۴۰ کیلو کالری انرژی وجود دارد که می تواند بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه را تامین نماید. پروتئینی که در این فرآورده موجود است در ساختار و استحکام بدن به ویژه عضلات نقش دارد و به رشد و نمو کمک می نماید.

 

قره قروت
قره قروت

قند موجود در قره قروت از نوع لاکتوز است که یکی از بهترین قندهای طبیعی است و نسبت به قند های معمولی انرژی کمتری دارد. چون لاکتوز در طی فرآیند تولید قره قروت شکسته شده و به قند ساده تر تبدیل می شود مصرف آن برای افرادی که دچار عدم تحمل لاکتوز شیر هستند مشکلی ایجاد نمی کند.

یکی از مهم ترین خواص قره قروت در صد پایین چربی آن است که آن را به یک محصول رژیمی برای افراد دچار اضافه وزن و چربی خون بالا تبدیل کرده است. در قره قروت کلسیم وجود دارد که از نرمی استخوان در کودکان و پوکی استخوان در بزرگسالان پیشگیری می کند و باعث استحکام دندان ها و تنظیم رشد و تقسیم سلول های پوششی لوله گوارش می شود.

قره قروت
قره قروت

ویتامین D موجود در قره قروت باعث افزایش جذب کلسیم در بدن می شود و از عوارض کمبود کلسیم پیشگیری می کند و همچنین از ابتلا به سرطان روده نیز جلوگیری می کند. املاح و مواد مغذي دیگری  که در اين فرآورده  موجود اند در فعال‌سازي آنزيم‌ها و ويتامين‌ها و مقاومت بدن در برابر بيماري‌هاي عفوني نقش موثري دارند. قره‌قروت حاوي اسيدهاي آلي و ضدعفوني‌کننده لوله گوارش است و باعث جلوگيري از رشد باکتري‌هاي مضر در لوله گوارش مي‌شود.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 50 Average: 2.7]

همچنین ببینید

fresh_vegetables_0-600x401

دانستنی های مصرف گیاهان و میوه ها

جالب است بدانید که میوه ها و سبزیجات در کنار مفید بودن و حتی درمان ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ دو = 4

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>