دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » خواص مواد غذایی » خواص گیلاس

خواص گیلاس

یک میوه بسیار خوشمزه تابستانی که همه به آن علاقه دارند میوه گیلاس است که اگر از خواص آن اطلاع داشته باشید هم خود میوه و هم آبمیوه آن را میل می کنید .

گیلاس به عنوان عامل کاهنده‌ی واکنش‌های التهابی بدن مانند پروتئین واکنشی C عمل می‌کند و به همین دلیل از خواص گیلاس می توان به کاهش دهنده التهاب‌های چربی شکمی و التهاب قلبی اشاره کرد که از مهمترین خواص این میوه خوشمزه می باشند و این دو مشکل ارتباط مستقیمی با بروز مشکلات و بیماری‌های قلبی عروقی دارند . گیلاس میوه ای است که دارای آنتی اکسیدان فراوان بوده که یکی از این آنتی اکسیدان های مهم آنتوسیانین‌ها می باشند که خواص ضدالتهابی بالایی دارند. حتی علاوه بر مصرف میوه گیلاس ، آب گیلاس نیز شهرت زیادی در کاهش دردهای مفاصل ناشی از بیماری‌هایی مانند آرتریت یا بیماری‌های التهابی دیگر دارد .

index

یک آبمیوه خوشمزه با میوه پرخاصیت گیلاس را به شما پیشنهاد می کنیم :

نصف تا یک فنجان گیلاس بدون هسته را با یک لیوان آب در مخلوط‌ کن ریخته و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس آب‌میوه به دست آمده را بلافاصله نوش جان کنید. اگر می‌خواهید اثر آب‌میوه و فیبر موجود در آن افزایش یابد توصیه می کنیم نصف فنجان شاه توت و یک فنجان آب سیب نیز به ترکیب اضافه کنید. مواد را به‌خوبی هم بزنید و میل نمایید .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 6 Average: 3.5]
خواص گیلاس در تاریخ تیر ۳, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

fresh_vegetables_0-600x401

دانستنی های مصرف گیاهان و میوه ها

جالب است بدانید که میوه ها و سبزیجات در کنار مفید بودن و حتی درمان ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نُه + 9 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>