یکشنبه , ۲۶ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها

دمنوش گلپر

دمنوش های گیاهی 45

گلپر گیاهی با طبیعتی گرم و خشک که در آشپزی ایرانیان نقش ادویه و در طب سنتی نقش درمانگر را دارد و می توان ان را به صورت دمنوش گلپر هم مصرف نمود و با نام انگلیسی Heracleum persicum herbal teaشناخته می شود. جالب است بدانید که گلپر به سبب خواص درمانی آن در صنعت داروسازی نیز کاربرد دارد . همهٔ گونه‌های سردهٔ گلپران معطر بوده و در ناحیه‌های نمناک کوهستانی ایران و مناطق پیرامونی می‌روید و گیاهی گلدار، علفی و چندساله از تیرهٔ چتریان می باشد . گل‌های این گیاه، سفید مجتمع به صورت چتر در انتهای ساقه‌های گل‌دهنده در قسمت بالای گیاه ظاهر می‌شود. میوه آن تخم مرغی، کمی ضخیم و معطر به رنگ سبز تیره به طول ۱٫۵ تا ۱ سانتی‌متر است. از جوانه ها، ساقه ها و غنچه های نورسته این گیاه می توان استفاده نمود .

_-_heracleum_persicum_seeds_5

خواص دمنوش گلپر:

از خواص دمنوش گلپر می توان به ضد نفخ ،هضم کننده غذا ، ضد عفونی ‌کننده ، میکروب کش قوی ، ضداسپاسم ، درمان رفلاکس معده، تهوع، استفراغ و اختلالاتِ گوارشی ، معالجه هیسترى (صرع)، عفونت‌هاى عصبى و رفع ناراحتی‌ های عصبی ، درمان اختلالاتِ تنفسی، اختلالات ریوی، برونشیت و عفونت‌هاى دستگاه تنفس ، تحریک کننده اشتها اشاره کرد . همچنین پودر دانه گلپر می تواند به عنوان یک داروی کشنده برای بعضی کرمهای داخل روده مصرف می شود.

 موارد منع مصرف  گلپر:
مصرف زیاد این گیاه باعث ایجاد تپش قلب برای فرد می شود.
مصرف زیاد این گیاه باعث سقط جنین می شود.

طرز تهیه دمنوش گلپر:
یک قاشق غذا خوری پودر گل پر را در یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد روی آن ریخته تا به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. این چای کمی تلخ بوده و برای شیرین کردن آن می توانید از عسل یا نبات استفاده کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 15 Average: 2.3]

همچنین ببینید

Article101573

معجون درمان درد زانو و مفاصل

اگر از ان دسته افراد هستید که از درد زانو و ورم مفاصل رنج می ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 × پنج =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>