دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » عذاهایی که نباید دوباره گرم شوند

عذاهایی که نباید دوباره گرم شوند

خیلی از بانوان عادت دارند مانده ی غذاهایی که در وعده ناهار یا شام می ماند را در یخچال با فریزر قرار می دهند و در وعده های بعدی استفاده می کنند اگر چه از نظر پزشکان این امر اصلا توصیه نمی شود و برخی از خانم به خاطر عدم اصراف در غذاها این امر را انجام میدهند.پزشکان بیان نموده اند که برخی از غذاها هستند که اگر دوبار گرم شوند حاوی مواد غذایی مضری می شوند که گاها سرطان زا می باشد :

 

hou10452

۱- سیب زمینی : اگر چه سیب زمینی دارای ارزش غذایی بالایی است اما گرم کردن دوباره سیب زمینی نه تنها تمامی ارزش های آن را از بین می برد بلکه مواد سمی نیز ایجاد می کند.

۲- اسفناج : سبزی اسفناج در خود مقدار زیادی نیترات دارد اگر آن را دوباره گرم کنید درصد نیترات آن بالا رفته و خوردن آن سرطان زا می باشد.

۳- مرغ : خوردن گوشت مرغ پس از یک روز می تواند بسیار خطرناک باشد چرا که ترکیب پروتئین تغییر می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی می شود.

۴- تخم مرغ : این ماده غذایی زمانی که در معرض دمای بالا قرار می گیرد، در بدن سم ایجاد می کند. گفتنی است که این اتفاق شامل غذاهایی که در پختشان از تخم مرغ استفاده شده است، نمی شود.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 8 Average: 2.8]
عذاهایی که نباید دوباره گرم شوند در تاریخ خرداد ۳۱, ۱۳۹۴ امتیاز 4.7 از 5

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


هفت − 6 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>