سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه کمپوت زردآلو

طرز تهیه کمپوت زردآلو

اگر درخانه مایکروفر دارید میتوانید کمپوت زردآلو تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرین مواد مورد نیاز برای تهیه کمپوت عبارتند از :

 

زردآلو ۵۰۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
وانیل يك قاشق مرباخوری
آب ۰٫۴ لیتر

 

cjk9sj995jae3ewtmxk7

برای تهیه آن ابتدا زردآلو‌ها را شسته و به دونیم کرده هسته‌های آن را بگیرید. در یک ظرف گود مناسب بریزید ، آب را به آن اضافه کنید درب آن را گذاشته و به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و مجددا به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 4 Average: 2.8]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


4 + دو =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>