دوشنبه , ۲۷ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه کیک دو رنگ کوکیز

طرز تهیه کیک دو رنگ کوکیز

سفره های رنگی عید بدون کیک های خوشمزه امکان پذیر نیست در این مطلب شما را به پختن یک کیک دو رنگ به نام کوکیز دعوت می کنیم.مواد لازم برای تهیه و پخت این کیک شامل :

۱) آرد          ۲۲۵ گرم
۲) تخم مرغ   ۱ عدد
۳) پودر قند    ۷۵ گرم
۴) کره         ۱۵۰ گرم

 

371793527

 

طرز تهیه کیک کوکیز :

ابتدا بایستی پودر قند و کره نرم را با همزن ، هم بزنید تا کمی سفید رنگ شود سپس تخم مرغ و آرد را اضافه کنید تا حالت خمیر مانند به خود بگیرد.زمانی که خمیر حاصل شد این خمیر به دو قسمت تقسیم میشود :

برای این که خمیر را دو رنگه کنیم باید دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف خمیر اضافه کنید.خمیر ها را در نایلون قرار داده و تقریبا ۴۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.خمیر سفید و قهوه ای را به اندازه تقریبی ۱۵٫۱۵ سانتی متر کنار هم باز کنید.سپس خمیر سفید را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و سطح آن را کمی سفیده تخم مرغ با یک قلم مو روی آن بمالید و خمیر قهوه ای را روی آن پهن کنید.پس از این زمان از یخچال درآورید و کاغذ روغنی را از دور آن جدا کرده و با یک کارد اره ای از عرض شیرینی را به قطرهای نازک ۲ میلیمتر برش دهید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

پس از خنک شدن میتوان ان را تکه تکه کرده و در ظروف خود تزئین کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 28 Average: 2.5]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− 1 = سه

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>