سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش تهیه قهوه ترک

آموزش تهیه قهوه ترک

 در این مطلب روش تهیه قهوه ترک را برای علاقه مندان ارائه می دهیم .

gpecuwak

مواد لازم جهت  تهیه قهوه ترک :

آبِ سرد و تازه: یک فنجان.
پودر قهوه ترک: ۱ یا ۲ قاشق چایخوری پر.
شکر: ۱ قاشق چایخوری: بسته به ذائقه می‌تواند بیشتر یا کمتر باشد. ( در تركیه، برای بیان میزان شیرینی قهوه چهار درجه دارند: به قهوه بدون شكر، ساده؛ قهوه‌ای كه نصف قاشق چایخوری شكر داشته باشد، «شكرلی»؛ قهوه‌ای كه یك قاشق شكر دارد، «ارتا شكرلی» و به قهوه‌ی با شكر زیاد «چوخ شكرلی» می گویند. )
قهوه جوش یا شیر جوش کوچک از جنس روی.

gd-thumb

آموزش تهیه قهوه ترک :

ابتدا آب سرد و شکر را در داخل قهوه‌جوش بریزید و روی حرارت کمِ اجاقِ گاز قرار دهید، صبر کنید تا آب چند جوش بزند. حالا قهوه جوش را از روی حرارت بردارید و پودر قهوه را اضافه کنید و کمی با قاشق – تا اندازه‌ای که قهوه مرطوب شود- هم بزنید، قهوه جوش را روی شعله قرار دهید. شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا قهوه بجوشد تا این مرحله اصلا لازم نیست قهوه را هم بزنید. منتظر باشید تا قهوه جوشیده شده به سمت بالا پف کند. وقتی قهوه به سمت بالا پف کرد به سرعت قهوه جوش را از روی حرارت بردارید تا کف آن پایین بیاید.حالا قهوه جوش را از روی حرارت بردارید، همانطور که می‌بینید روی قهوه‌ی آماده شده با فومی غلیظ پوشانیده شده که به اصطلاح به آن «خامه‌ی قهوه» می‌گویند. خامه‌ی قهوه را با یک قاشق برداشته و داخل فنجانی که می‌خواهید قهوه را در آن سرو کنید بریزید بعد از این کار باقی قهوه را داخل فنجان کوچکی بریزید و آنرا سرو کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 9 Average: 1.7]
آموزش تهیه قهوه ترک در تاریخ شهریور ۱۲, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− 1 = یک

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>