سه شنبه , ۲۱ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش تهیه ی ساندویچ ماهی

آموزش تهیه ی ساندویچ ماهی

ماهی از جمله غذاهای مقوی و برای سلامتی انسان بسیار مفید و خوب است در این پست آموزش تهیه ی ساندویچ ماهی را اموزش می دهیم :

 

awer

مواد لازم برای تهیه ی ساندویچ ماهی عبارتند از :

لیموترش سه عدد
نمک نصف قاشق غذاخوری
نان تست هشت عدد
ماهی سالمون ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا یک بسته
غذاخوری موسیر یک قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده یک عدد
کره به مقدار لازم
آب یک فنجان

 

برای تهیه ی ساندویچ ماهی ابتدا آب را در یک تابه بجوشانید، سپس نمک را به آن افزوده و هم بزنید. پس از حل شدن نمک در آب، لیموها را به صورت ورقه ورقه بریده و در کف تابه قرار دهید و تا زمان به دست آمدن شربتی رقیق صبر کنید.کف تابه بزرگ دیگری را با کره چرب کرده و سالمون ها را در آن قرار داده و کمی تفت دهید.تا زمانی که ماهی سرخ می شود، یک طرف نان های تست را با کمی کره آغشته کرده، پنیر و لیموترش را به همراه موسیر و پیازچه روی آن قرار داده و ماهی را متناسب با اندازه نان به مواد اضافه کنید. هر دو عدد نان تست را به وسیله کاغذ آلومینیوم پوشانده و در ماکروفر با درجه حرارت گریل به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


هفت − 6 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>