سه شنبه , ۲۱ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش تهیه شیرینی مخصوص عید نوروز

آموزش تهیه شیرینی مخصوص عید نوروز

fo2946

 

امروز قرار است طرز تهیه شیرینی آردی سنتی مخصوص عید نوروز برای شما آموزش دهیم .

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی آردی:

 

کره     : ۱۰۰ گرم
روغن جامد  :    ۱۰۰ گرم
پودر شکر  :    ۷۵ گرم
آرد ذرت   :   ۶۵ گرم
آرد سفید قنادی   :  ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر   :  ۱/۸ قاشق چایخوری
وانیل   :  ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر هل    : ۱/۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه شیرینی آردی:

 

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

شما باید هر شیرینی را از هم در فز خداقل ۲ سانت از هم فاصله بدین تا بهم دیگه نچسپن که برای جدا سازی راخت باشین.
به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

 

امیدارم به راحتی بتوانید این شیرینی را درست کنید و از آن لذت ببرید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 5 Average: 2.2]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ چهار = 5

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>