پنج شنبه , ۲۳ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » نکاتی درمورد تهیه سالاد

نکاتی درمورد تهیه سالاد

hou6817

اگر می خواهید در سالاد از سبزی استفاده کنید حتما پس از شستن سبزیجات ان ها را در آبکش ریخته تا خشک شوند و سپس در سالاد مخلوط کنید. همچنین در مورد نخود فرنگی نیز باید بیشتر آب آن رفته باشد و سپس در سالاد استفاده شود .

همیشه برای تهیه سالادهای سبزی از سبزیجات و میوه های تازه استفاده نمایید تا سالاد شما طراوت بیشتری داشته باشد و مطبوع تر باشد.

اگر در سالاد از کنسرو ماهی یا تخم مرغ پخته استفاده می نمایید حتما هنگام سرو سالاد تخم مرغ و کنسرو را اضافه نمایید و بعد بر روی ان سس بریزید .

همیشه به یاد داشته باشید در هنگام سرو سالاد باید سس را به ان اضافه کنید .

یک سوم روغن زیتون سرکه به سالاد اضافه کنید تا زیاد ترش نشود و البته با توجه به ذائقه خود می توانید ترشی سالاد را بیشتر یا کمتر کنید .

نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن زیتون را به آن اضافه نمائیم . دقت کنید که طعم مزه ها باید متعادل باشد و ادویه زیادی طعم خوبی به سالاد نمی دهد .

در صورتیکه بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط می کنیم ، بعد روغن زیتون را می ریزیم زیرا در این صورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی میشود.

در صورت مصرف کنسرو قارچ احتیاج به سرخ کردن ندارد.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 2 Average: 4]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× 5 = ده

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>