یکشنبه , ۲۶ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » روش درست کردن کته تره و ماهی تیلاپیا

روش درست کردن کته تره و ماهی تیلاپیا

کته ها می توانند به عنوان غذاهایی سریع پخت توسط کدبانوهای منزل مورد پسند قرارگیرند چرا که لازم نیست وقت زیادی را صرف تهیه ی آن کنند. به همین دلیل امروز به آموزش یک کته ی محلی به تام کته تره پرداخته ایم

کردن کته

مواد لازم

 برنج  سه پیمانه معادل ۶۰۰ گرم
 تره ۵۰۰ گرم
قرص استاک گوشت یک عدد
 کره  ۵۰ گرم
ماهی تیلاپیا یک کیلو
کره برای سرخ کردن به میزان لازم
ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم
خامه ۲۵۰ گرم
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
پودر گردو به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا برنج را بشویید و بخیسانید و با ۴ و نیم پیمانه آب در ظرفی بریزید و بگذارید بجوشد. در حین جوشیدن، تره را به برنج اضافه کنید و صبر کنید آب برنج کلا کشیده شود. با این حالت می توانید برنج خود را بعد از آماده سازی در در ظرف بکشید و میل کنید اما مهمترین بخش این آموزش آماده سازی ماهی است

باید ابتدا ماهی ها را کاملا بشویید و بعد از تمیز شدن، ادویه ی مربوط به طعم دار کردن مرغ و ماهی را به آن بمالیم و به صورت سخاری یا با آرد آن را سرخ کنیم. وقتی ماهی در حال پختن است سعی کنید که روی آن پودر سیر و پودر گردو را بریزید. وقتی که روغن و پودها و ماهی ها در حال جوش آمدن باشند می توانید برنج را در روغن دمر کنید و بعد که خنک شد میل کنید که البته بهتر این است که تکه های ماهی را روی کته بگذارید.

آشپزی کردن برای بسیاری از بانوان راحت تر می شود اگر بتوانند نکته های آموزشی سایر پخت و پز ها را خوب یاد بگیرند و در آشپزی های بعدی به کار گیرند.

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 3 Average: 3.3]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 1 = چهار

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>