پنج شنبه , ۲۳ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » ترفندهای کدبانو برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

ترفندهای کدبانو برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

سوپ-4

اگر به دنبال آن هستید که غذاهایتان نسبت به قبل مزه بهتری پیدا کنند باید ترفند هایی را در آشپزی خود استفاه کنید . در این مطلب چند تکنیک کدبانو برای خوش طعم شدن سوپ و خورش ررا قرار دادیم تا با استفاده از آن ها سوپ و خورش های خوشمزه تری را آماده کنید . اگر دست پخت تان خوب است باید بدانید همیشه نکته های آشپزی خوب را به عالی تبدیل می کنند پس هیچگاه از آموزش آشپزی غافل نشوید .

در انواع سوپ ها و خورش ها از سبزیجات تازه استفاده کنید و اگر سبزیجات تازه در دسترس نداشتید از سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت می توانید استفاده کنید .

اگر افراد مبتلا به چربی خون در خانواده دارید و می خواهید میزان چربی سوپ کمتر شود سوپ را یک روز قبل تهیه کنید و سپس چربی های بالا آمده سطح آن را بربدارید . جالب است بدانید که اگر سوپ و خورش یک روز زودتر از مصرف آماده کنید طعم بهتری پیدا می کنند .

Barley-Soup

اگر می خواهید سوپ و خورش کمی غلیظ شود مقداری از آن را در میکسر ریخته و به شکل پوره درآورید و دوباره به قابلمه اضافه کنید . البته افزودن خامه به سوپ باعث غلیظ شدن آن می شود . همچنین می توانید یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه کرده و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود .

اگر متوجه شدید که غذا بیش از حد معمول شور شده است یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن گذاشته و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 19 Average: 3.5]

همچنین ببینید

قلب های شیرین شکلاتی

طرز تهیه قلب های شکلاتی

وب ها:قلب های شکلاتی که ما برای شما دستور پخت آن می دهیم مخصوص مناسبت ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× 1 = شش

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>