سرخط خبرها
خانه » آشپزی » دستور پخت املت اسفناج

دستور پخت املت اسفناج

765311359

گاهی اوقات املت راحت ترین غذاییست که به ذهنمان می رسد در اینجا دستور پخت املت بسیار مقوی با اسفناج را قرار دادیم.

مواد لازم:

تخم مرغ : ۴ عدد

اسفناج : ۲۵۰ گرم

کره یا روغن : به مقدار لازم

نمک و ادویه : به مقدار لازم

روش پخت :

برای تهیه این املت خوشمزه اول اسفناج را در آب به همراه مقداری نمک بجوشانید.

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه اسفناج را در سبد ریخته و با فشار دست آب آن را خارج کرده تا کاملا آب آ ن گرفته شود و بعد در اندازه های درشت خرد کنید.

تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم زده و به اسفناج اضافه کنید .

روغن یا کره را در ماهی تابه بریزید و زمان لازم را به آن بدهید تا داغ شود.

سپس مخلوط اسفناج و تخم مرغ را درون ماهی تابه ریخته بعد از اینکه مایه سفت شد با قاشق تخم مرغ ها را به قسمت داغ ماهی تابه (کف) هدایت کنید تا اینکه آنها هم بپزند.

زمانی که املت به رنگ طلایی در آمد آن را تا کرده و به صورت داغ داخل ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 1 Average: 5]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


شش + 9 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>