دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » یک سرخ کردنی کاملا رژیمی

یک سرخ کردنی کاملا رژیمی

سمبوسه یکی از دسته غذاهایی است که به دلیل مواد داخلی و البته سرخ کردن آن موجب چاقی و افزایش وزن می شود به همین دلیل کسانی که به تناسب اندام خود اهمیت می دهند از این غذا پرهیز دارند. در این مقاله به آموزش و طرز تهیه ی غذای رژیمی یا  سمبوسه ی رژیمی می پردازیم.

 

Samosa Dietary

مواد اولیه :

 آرد یک پیمانه
 نخود سبز آب پز و له شده  نصف پیمانه
 لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده نصف پیمانه
برنج نیمه پخته نصف پیمانه
فلفل سبز ریز خرد شده ۲عدد
آب لیمو ۲قاشق مرباخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
زنیان یک قاشق مرباخوری
روغن نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه

ابتدا مقداری آب ولرم را به آرد اضافه کنید و خمیر یک دستی را تهیه کنید و به مدت ربع ساعت آن را کنار بگذارید.

دانه های زنیان را در روغن در تابه ای تفت دهید. در اینجا حدود یم قاشق روغن کافیست. بعد از آن لوبیا سبز و نخود را هم اضافه کنید.

بعد از تفت خوردن مواد بالا، می توانید آب لیمو و شکر و فلفل و نمک و برنج را هم اضافه کنید و تا ۵ دقیقه مواد را با هم تفت دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید تا مواد داخلی خنک شوند.

برای چسباندن لبه های خمیر کمی آب و آرد را به غلظت خامه در آورید و بعد کنار بگذارید. خمیر اولیه را به اندازه ی ده تا قرص باریک و نازک جدا کنید.

به مدل دلخواه مثل قیف این خمیر ها را شکل دهید و از مواد تفت داده شده در آن بریزید و با خمیر خامه مانند ثانوی، سر خمیر اصلی را بچسبانید تا مواد داخلی بیرون نریزد.

حالا می توانید در روغن مخصوص سرخ کردنی سمبوسه ها را سرخ کنید و با سس تند میل کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 4 Average: 1.8]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دو + = 6

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>