سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه سالاد لوبیا برای بیماران قندی

طرز تهیه سالاد لوبیا برای بیماران قندی

افرادی که دچار بیماری قند و دیابت هستند در خوردن برخی مواد غذایی باید رعایت داشته باشند اما هستند غذاهایی که به آن ها کمک می کنند. سالاد لوبیا یکی از سالادهایی است که می تواند جای غذای کاملی برای آن ها را بگیرد. مواد آن به صورت زیر است:

salad-deyabet

مواد لازم :

 بادمجان  ۳۰۰ گرم
 بلال  ۲ عدد
 کدو  ۲ عدد متوسط
 فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
 روغن زیتون  یک سوم پیمانه
برگ مرزنجوش تازه یک و نیم قاشق غذاخوری
لوبیا سفید ۶۰۰ گرم
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری

بادمجان ها را از حالت طولی پوست بگیرید بعد آن ها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. بلال را دو سانتیمتر برش بزنید. کدو و فلفل دلمه ای و برگ های مرزنجوش را هم به اندازه ی بزرگ و درشت خرد کنید.

لوبیا را در ظرف آب بریزید و بپزید و بعد از پخت آب کش کنید تا آب آن کاملا از آن جدا شود. کمی تابه را چرب کنید و با حرارت ملایم گرم کنید. تمام موادی که خرد کرده اید را با هم در تابه بریزید. ادویه جات را با توجه به ذائقه خود بدان بیفزایید. مواد را سرخ کنید تا نرم شوند.

بعد از سرخ شدن در ظرف دیگری بریزید و لوبیا ها را به آن اضافه کنید. کمی سرکه روی آن بریزید. میل کنید.

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 1 Average: 4]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نُه − 4 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>