سرخط خبرها
خانه » آشپزی » دستور پخت ماهی شب عید

دستور پخت ماهی شب عید

یکی از سنت های ایرانیان پخت ماهی در شب عید است . دو روش زیر برای پخت عالی ماهی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید .

 

fo2080

مواد لازم : آرد یک پیمانه ، پاپریکا و زرد چوبه از هرکدام نصف چای خوری ، پودر سیر نصف قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل به میزان لازم

روش اول :

بعداز شستن قطعات ماهی آنها را با دستمال خشک کنید .مواد لازم را با هم ترکیب کرده کناربگذارید. روغن را در ماهیتابه داغ کنید هر قطعه ماهی را در ترکیب آرد زده و در حالی که  یک گوشه ان راگرفته اید یکی دو ضربه به آن بزنید تا آرد اضافی بریزد و بلافاصله در روغن قرار دهید،ماهیها را یکباره از قبل آردی نکنید چون حالت خمیری پیدا میکند. به این ترتیب تمام قطعات ماهی را روی حرارت متوسط سرخ کنید.

روش دوم :

در حدود یک قاشق چایخوری  زعفران را در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل کرده و به نصف لیوان آبلیمو اضافه کنید و اگر پودر سیر و پاپریکا در دسترس ندارید ماهی را فقط در ترکیب آرد و نمک و فلفل زده و در روغن سرخ کنید و بعد از خارج کردن از ماهیتابه در حالی که هنوز داغ است با قاشق کمی از ترکیب آبلیمو و زعفران را روی آن بدهید ماهی طعم و رنگ دلپذیری پیدا خواهد کرد.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


2 × = دوازده

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>