سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه موساکا

طرز تهیه موساکا

موساکا یک گراتن یونانی است مواد لازم و طرز تهیه ی آن عبارتند از :

musaka-7-of-7

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد
بادمجون ۱ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
فلفل دلمه ای  ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد بزرگ
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
مواد لازم برای سوس سفید (یا سوس پنیر)
شیر ۱ لیتر
ارد ۴ قاشق غذا خوری
کره یا روغن ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم

musaka-s-krumpirom-96c8bf7fa9c039fbbdf82ca9492a27e5_blowup_vegeta

طرز تهیه : ابتدا بادمجان و سیب زمینی ها را بصورت حلقه حلقه خرد کرده و سپس سرخ می کنیم. سپس در ظرف دیگری پیاز را تفت بدهید بعد سیر را اضافه کنید تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه کنید خوب تفت بدهید بعد رب و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را اضافه کنید و یک مایه ماکارونی خوشرنگ درست کنید، در انتها آویشن را افزوده از روی گاز بردارید.

Musaka_Sofia_2012_PD_1

اکنون می بایست سس سفید را درست کنیم : به این طریق که کره را داخل قابلمه کوچکی روی اجاق میگذاریم تا آب بشه و آرد رو به اون اضافه کرده و مرتب هم میزنیم که ته نگیرد و نسوزد وقتی آرد و کره کاملا مخلوط شد و کمی سرخ شد شیر رو کم کم به آن اضافه کرده و مرتب هم میزنیم و میگذاریم که چند دقیقه ای قل بزند بعدقابلمه رو از روی اجاق بردارید و نصف پنیر پیتزا را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود.
ته ظرف پیرکس را چرب کنید به ترتیب لایه لایه بادمجان ، مایه گوشت ، سس سفید و قارچ و پنیر را بریزید تا مواد تمام بشود . امیدوارم که این غذا را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 4 Average: 2.8]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


5 + دو =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>