چهارشنبه , ۳ خرداد ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی (صفحه 4)

آشپزی

چگونه هنگام آشپزی ، آشپزخانه را تمیز نگه داریم

hou10597

تمیز نگه داشتن آشپزخانه یکی از ضروریات رعایت بهداشت و پخت و پز می باشد که همه ی بانوان باید آن را رعایت کنند در زیر نکاتی برای تمیز نگه داری آشپزخانه مخصوصا زمانی که در گیر آشپزی می باشید بیان می کنیم :   ۱- برای تمیز نگه داشتن پیشخوان آشپزخانه بهتر است تمامی ظرف هایی که استفاده می ...

ادامه نوشته »

طرز تهیه کمپوت زردآلو

cjk9sj995jae3ewtmxk7

اگر درخانه مایکروفر دارید میتوانید کمپوت زردآلو تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرین مواد مورد نیاز برای تهیه کمپوت عبارتند از :   زردآلو ۵۰۰ گرم شکر ۱۳۰ گرم وانیل يك قاشق مرباخوری آب ۰٫۴ لیتر   برای تهیه آن ابتدا زردآلو‌ها را شسته و به دونیم کرده هسته‌های آن را بگیرید. در یک ظرف گود مناسب بریزید ...

ادامه نوشته »

طرز تهیه نوشیدنی خیار و گلابی برای تابستان

orpadxl8zobkpjmhqzo5

از بین بردن حس گرمای تابستان با تهیه ی یک نوشیدنی خنک با مواد خیار و گلابی.مواد مورد نیاز برای این امر عبارتند از :   خیار خرد شده ۱ فنجان گلابی خرد شده ۱ فنجان برگ ریحان نصف فنجان آبلیمو ۲ قاشق چایخوری شکر ۳ قاشق چایخوری نمک سیاه خیلی کم پودر زیره نصف قاشق چایخوری یخ خرد شده ...

ادامه نوشته »

روش پخت گوشت شترمرغ

بهترین-شیوه-پخت-گوشت-چیست-1

شاید فکر کنید چون شترمرغ از خانواده پرندگان است می بایست طعم گوشت آن مشابه گوشت مرغ باشد اما اصلا اینطور نیست . گوشت شتر مرغ بسیار لطیف بوده و بافت ضعیفی دارد به همین علت روش پخت آن بسیار مهم است چرا که اگر زیاد پخته شود خشک شده و با افزودن ادویه نامناسب طعم بدی پیدا می کند ...

ادامه نوشته »

طرز تهیه ترشی انبه

8fv58ztmpmfhmez5gf0d

ترشی انبه ، یکی از ترشی هایی که سریع پس از درست کردن می توان آن را سرو کرد.مواد مورد نیاز برای تهیه این ترشی عبارتند از :   انبه خام پوست کنده (به صورت نواری خرد شود) ۲ فنجان آنغوزه نصف قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری دانه رازیانه بو داده ۲ قاشق غذاخوری دانه زیره سبز بو داده ...

ادامه نوشته »

طرز تهیه عذای رژیمی پیاز شکم پر

h9f7d3hfd4mvc3nd74

مواد مورد نیاز برای تهیه ی عذای رژیمی پیاز شکم پر شامل :   پیاز متوسط ۱۰عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم کرفس ریز خرد شده ۳ساقه نمک و فلفل به اندازه کافی سیر له شده ۳حبه اسفناج ریز خرد شده ۴۰۰گرم گردوی تفت داده شده و خرد شده ۲پیمانه روغن به اندازه کافی آب گوشت یک و یک چهارم پیمانه ...

ادامه نوشته »

آشنایی با انواع و مقدار سبزی ها در آشپزی

f15f26

اگر با انواع سبزیجات و مقدار استفاده آن ها در غذاهای مختلف آشنایی ندارید در این مطلب خلاصه ای از بهترین کاربردهای سبزیجات در غذاهای مختلف را برایتان تهیه کرده ایم تا در آشپزی از ان ها بهره ببرید . آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + يک واحد جعفری ...

ادامه نوشته »

طرز پخت قارچ شکم پر

fo3132

اگر به دنبال یک غذایی هستید که بتوانید سریع و با کمترین مواد مورد نیاز آن را آماده کنید به طوری که اعضای خانواده از طعم آن لذت ببرند توصیه می کنیم به قارچ شکم پر فکر کنید. آموزش امروز برای ۴ نفر بوده که در ۳۵ دقیقه آماده می شود   مواد لازم  کره نرم شده  ۶ قاشق غذاخوری ...

ادامه نوشته »

طرز تهیه کیک لیمو و نارگیل

lyd8gsetwo1jw7c87rps

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک نارگیل و لیمو : تخم‌مرغ سه عدد  شكر  يك و نيم پيمانه  شير  يك پيمانه  كره ذوب شده و روغن و پودر نارگیل  از هر کدام نصف پيمانه  بيكينگ پودر  دو قاشق چايخوري  وانيل  ۱/۴ قاشق چايخوري  پودر بادام  دو قاشق سوپخوري  آرد  شش قاشق غذاخوري سر پر  ليموترش  يك عدد   برای تهیه ...

ادامه نوشته »

سوپ آرتیشو و تره

530918_770

وب ها:در این سری از آشپزی قصد طرز تهیه سوپ آرتیشو و تره را برای شما داریم . مواد لازم برای تهیه سوپ آرتیشو و تره خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم سینه مرغ: ۲۰۰ گرم پیاز: یك عدد تره: یك دسته كوچك نمك: به میزان دلخواه شیر: یك لیوان آب: سه لیوان برنج: ۱۵۰ گرم كنسرو آرتیشو: یك قوطی روغن زیتون: ...

ادامه نوشته »