دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » روش های تهیه کمپوت خانگی

روش های تهیه کمپوت خانگی

یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها کمپوت ها هستند که خانم های کدبانو به راحتی می توانند از میوه های مختلف در منزل کمپوت تهیه کنند . اگر با روش اصولی تهیه کمپوت خانگی آشنا نیستید در این مطلب همراه ما باشید .

در مجموع به ۲ روش می توان کمپوت تهیه کرد .

در روش اول آب و کمی شکر را در قابلمه ای ریخته و میوه مورد نظر را به آن اضافه می کنیم . قابلمه را روی حرارت می گذاریم و بعد از جوشیدن کمپوت آماده می شود . اکثرا از این روش برای تهیه کمپوت در منزل استفاده می کنند اما کمپوت تهیه شده فقط چند روز در یخچال ماندگاری خواهد داشت .

1389170463

روش دیگری وجود دارد که در آن کمپوت با ماندگاری بالا تهیه می شود که از نظر مزه و شکل ظاهری کیفیت بالاتری دارد و همانند کمپوت های صنعتی می ماند . کافیست که میوه های سالم ، بدون له شده گی و زدگی را جدا کنید . آن ها را بخوبی شستشو دهید و پس از خشک کردن به قطعات دلخواه برش بزنید . اکنون می بایست این قطعات میوه را داخل ظرف های شیشه ای در فلزی استریل شده بریزید . در یک قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوش آید . پس از جوشیدن آب آن را از روی حرارت برداشته و در این مرحله شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا به اشباع برسد یعنی شکر دیگر در آب حل نشود.وقتی که محلول کاملاً آماده و سرد شد آن را روی میوه های داخل شیشه می ریزیم تا لب به لب شود و در شیشه ا ی را می گذاریم و شیشه ها را داخل یک قابلمه دیگر می چینیم و درون آن آب سرد می ریزیم ( تا ۲ سانت به در آن مانده ) و روی حرارت می گذرایم . زمانیکه آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد برای آن وقت می گیریم و بعد از گذشت زمان لازم از روی حرارت برداشته و یکی یکی در شیشه ها را مجدداً سفت می کنیم . اکنون کمپوت آماده شده و پس از سرد شدن آن را در کمد یا کابینت گذاشته و هر وقت که نیاز بود استفاده می کنیم.

750843_o0EgKPB3

نکات کاربردی در تهیه کمپوت خانگی :

برای تهیه کمپوت از میوه هایی مثل توت فرنگی توجه داشته باشید زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب ۵ دقیقه کافی می باشد .

برای تهیه کمپوت از میوه هایی مثل گیلاس و آلبالو اولا هسته آن را در نمی آوریم و همچنین زمان آماده سازی آن از زمان جوش آمدن آب ۱۰ دقیقه کافی است.

برای تهیه کمپوت از میوه هایی مثل سیب و گلابی علاوه بر اینکه پوست و دانه آن را جدا می کنید و بصورت تکه تکه در می آورید، زمان آماده سازی از زمان جوش آمدن آب ۲۰ دقیقه کافی است.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 9529 Average: 2.6]
روش های تهیه کمپوت خانگی در تاریخ شهریور ۲۲, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× 6 = چهل دو

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>