سرخط خبرها
خانه » آشپزی » روش پخت گوشت شترمرغ

روش پخت گوشت شترمرغ

بهترین-شیوه-پخت-گوشت-چیست-1

شاید فکر کنید چون شترمرغ از خانواده پرندگان است می بایست طعم گوشت آن مشابه گوشت مرغ باشد اما اصلا اینطور نیست . گوشت شتر مرغ بسیار لطیف بوده و بافت ضعیفی دارد به همین علت روش پخت آن بسیار مهم است چرا که اگر زیاد پخته شود خشک شده و با افزودن ادویه نامناسب طعم بدی پیدا می کند . در ابتدا باید گفت که به هیچ عنوان از مایکروویو یا مایکروفر برای پخت گوشت شترمرغ استفاده نکنید که بسیار خشک و بدطعم می شود .

fo538

در روش صحیح پخت گوشت شترمرغ می بایست قبل از طبخ آن به گوشت شترمرغ سس سویا و یا آن را در مخلوطی از آب‌لیموترش ، روغن زیتون ، سیر له‌شده ، فلفل قرمز خردشده ، پودر زیره سبز ، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد تا طعم دلنشینی بگیرد و توجه داشته باشید نیازی نیست ساعت ها گوشت شترمرغ را در طعم دهنده قرار دهید چرا که این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب می‌کند . در مرحله بعد برای پخت گوشت شترمرغ ، گوشت را به قطعاتی مناسب برش زده که بتوان به سیخ کشید و کباب نمود . خوش طعم ترین حالت ممکن پخت گوشت شترمرغ ، کبابی کردن آن است و میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شترمرغ نیاز است کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو می باشد .

امتیاز شما به این مطب
[Total: 395 Average: 2.7]
روش پخت گوشت شترمرغ در تاریخ خرداد ۲۶, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


هفت + = 11

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>