سرخط خبرها
خانه » آشپزی » روش تهیه ی میتلف

روش تهیه ی میتلف

میتلف یک غذای گوشتی و ساده است که می توانید آن را طی یک ساعت و نیم طبخ کنید. دستورالعمل های آشپزی مربوط به روش پخت میتلف در زیر آورده شده است.
meetlef
مواد تشکیل دهنده :
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
کرفس : ۳ ساقه
آرد سوخاری : ۱/۲ پیمانه
شیر : ۱ پیمانه
پیاز بزرگ :۲ عدد

سبزی معطر ریز خرد شده : ۱ پیمانه ( نعناع، مرزه و ترخون )

نمک ،فلفل ،زرد چوبه : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع : به مقدار لازم
متن دستور آشپزی :
ابتدا پیازها را خرد کنید و کمی تفت دهید. با استفاده از دستمال کاغذی روغن پیازها را بگیرید. کرفس را خرد و تفت کنید. بعد روغن آن ها را بگیرید. شیر با ارد سخاری را با هم مخلوط می کنیم و بعد از آن تبدیل به خمیر می کنیم.
  گوشت چرخ شده را به پیازداغ و کرفس اضافه می کنیم و بعد سبزی های معطر را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم. مایه را در قالب دلخواه فر می ریزیم تا در دمای ۱۸۰ درجه یک ساعت پخته شود. فراموش نکنید که در ظرف را با فویل بپوشانید.
بعد از پخت میتلف ها را برش زده و تزیین کرده و میل نمایید

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 2 Average: 2.5]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


چهار + 1 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>