چهارشنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه مارمالاد انبه و هلو

طرز تهیه مارمالاد انبه و هلو

اگر به دنبال یک دسر با طبیعت گرم هستید که در کنار ماهی میل کنید به شما توصیه می کنیم که از مارمالاد انبه و هلو استفاده کنید. این دسر زرد رنگ، بسیار خوش طعم بوده و قطعا عزیزانتان از آن استقبال خواهند کرد. بخش دستورات آشپزی امروز را به آموزش این مارمالاد پرداخته است.

مارمالاد هلو و انبه

مواد لازم

 هلو  ۲ عدد
 انبه  ۱عدد
 شکر  هم وزن هلو و انبه
 پودر ژله هلو  ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه

 

ابتدا هر دو میوه یعنی هلو و انبه ها را تمیز بشویید و پوست هر یک  را جدا کرده و در قطعات ریز خرد کنید. پودر ژله را در آب گرم حل کنید. در ظرفی، قطعات هلو و انبه و البته شکر و آب را ریخته روی حرارت ملایم بگذارید. توجه کنید که آب زیاد در ظرف نریزید چرا که فقط باید میوه ها پخته شود و اب ها کاملا بخار شوند.

در نهایت سعی کنید ژله ی حل شده را بریزید و کمی صبر کنید.در چنین شرایطی آب آن کاملا بخار می شود و مارمالاد آماده می گردد.

قبل از این باید با قاشق میوه ها را له کنید. در صورتی که نمی خواهید طعم شیرین داشته باشد می توانید شکر آن را حذف کنید. البته در این صورت مدت دوام مارمالاد کم می شود.

بسیاری از افراد از مارمالاد شیرین طعم، برای صبحانه نیز استفاده می کنند.

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 1 Average: 3]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نُه + 6 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>