سه شنبه , ۲۱ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آماده سازی خمیر سمبوسه

آماده سازی خمیر سمبوسه

می توانید سمبوسه را با نان لواش بسیار نازک به خوبی درست کنید اما اگر نگران از هم پاشیدن مواد داخلی سمبوسه ی خود هستید می توانید خمیر آن را دو ساعت قبل از طبخ سمبوسه درست کنید.

آماده سازی خمیر سمبوسه

مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه :

 آرد  ۳ پیمانه
 روغن ذرت  ۱/۳ پیمانه
 نشاسته  ۱ قاشق غذا خوری
 تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آب ولرم به میزان لازم

طرز تهیه خمیر سمبوسه :

دستورالعمل آشپزی: ابتدا روغن را با آرد به هم بزنید و مخلوط کنید به طوری که کاملا یک دست شوند. نشاسته را با کمی نمک و ادویه را با آب ولرم و روغن و تخم مرغ را مخلوط کنید و به هم بزنید و به هم بزنید تا خمیر نرمی شود. خمیر نه باید زیاد شل باشد و نه زیاد سفت بلکه باید نرم باشد. روی یک سطح یا سینی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و با وسیله ای مثل وردنه آن را صاف کنید و از آن گردی هایی کات کنید. می توانید هر بار به اندازه ی یک پرتقال خمیر بردارید و پهن کنید.

مواد داخلی سمبوسه را در آن بریزید و انتهای آن را بچسبانید و در روغن بگذارید.

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 2 Average: 2.5]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نُه − = 1

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>