دوشنبه , ۲۷ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه ترشی لیته

طرز تهیه ترشی لیته

ترشی یکی از خوراکی های خوشمزه بوده که هم بصورت تنها و هم با غذا میل می شود . در این مطلب طرز تهیه ترشی لیته را برایتان قرار دادیم .

fo210

مواد لازم:

بادمجان يک کيلو
سبزي معطر پاک کرده نيم کيلو
فلفل دلمه ي سبز يک عدد
فلفل دلمه ي قرمز يک عدد
سير رنده شده يک قاشق سوپ خوري
فلفل سبز ۵۰ گرم
هويج ۳ عدد
کلم پيچ سفيد ۲۵۰ گرم
سرکه يک کيلو
ادويه ي ترشي يک قاشق سوپ خوري
نعناي خشک يک قاشق غذاخوري
پونه ي خشک يک قاشق غذاخوري
زرد چوبه يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

- سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد مي کنيم.

- بادمجان را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود.

- سير و بادمجان را با هم چرخ مي کنيم.

- کلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز، فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سير اضافه مي کنيم. در صورتي که فلفل سبز مصرفي خيلي تند بود، مقدار آن را کمتر کنيد.

- سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم.

- سرکه را به همه ي مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم مي زنيم. حالا ترشي آماده است.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 16 Average: 2.5]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


هفت − = 0

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>