دوشنبه , ۲۷ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش رول کردن کوکو و رولت

آموزش رول کردن کوکو و رولت

آموزش رول کردن رولت

وب ها:یکی از حرفه هایی که در آشپزی بسیار مهم می باشد و بسیار چشم گیر است,رول کردن کوکو و رولت ها خصوصا برای زمانی که مهمانی دارید و  هنگام رول کردن رولت آنها شکسته می شوند,برای آموزش این ترفند آشپزی با ما همراه باشید.

شما با رعایت نکاتی که ما به شما آموزش می دهیم می توانید انواع کوکو، کیک و حتی ژله فرفره ای را به این صورت رول کنید و بودن اینکه شکسته شود.

برای رول کردن کیک ,شما باید توجه داشته باشید که ضخامت کیک را زیاد نگیرید.دلیل اصلی شکسته شدن کیک ها هنگام رول کردن ضخامت زیاد آن می باشد.

نکته دوم که باید رعایت کنید,همیشه زمانی کوکو یا کیک را رول کنید که کامل کامل سرد شده باشد.

نکته سوم ,شما برای رول کردن کوکو می توانید با استفاده از یک پارچه مناسب آشپزی که آن را کامل با پودر قند یا هر نوع پودر دیگری مثل پودر نسکافه، شکر بپوشانید.

در مرحله بعد شما کیک را که سرد شده مستقیم از قالب برگردانید روی پارچه ,سپس  با خود پارچه کیک را رول کنید طوری که پارچه بین رولت قرار بگیرد(مانند تصویر)

آموزش رول کردن کوکو و رولت

سپس بعد از رول کردن با پارچه شما حدود ۲ ساعت آن را درون یخچال بزارید.سپس بعد از گذشت ۲ ساعت شما باید کیک را خارج کنید و آن را باز کنید حالا بین آن هر چی می خواهید بریزید. کیک را این بار بدون پارچه رول کنید و داخل یخچال بگذارید و بعد از سرد شدن کامل برش بدهید و از آن استفاده کنید.

تکنیک های مهم آشپزی

یکی از ترفند های دیگر برای رول کردن ,این می باشد که  یک مقدار آب داغ و ژلاتین را مخلوط کنید و با آبپاش روی کیک بریزید و بعد کیک را رول کنید .این روش هم جوابگو می باشد و از شسکته شدن آن جلوگیری می کند.

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 15 Average: 2.7]

همچنین ببینید

fo3540

پاستیل های اناری ویژه شب یلدا

برای غافلگیر کردن کودکان در شب مهمانی یلدا پیشنهادی برای بانو خانه داریم . پاستیل ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


2 + = ده

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>