سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه پاستا با سس پستو ایتالیایی

طرز تهیه پاستا با سس پستو ایتالیایی

پاستا با سس پستو ایتالیایی

وب ها:در بین خانم ها هر روز یک غذایی مد می شود,اینگونه بگویم که غذاهای متنوع در بین ایرانی ها جا افتاده است و در حال حاظر هم غذاهای ایتالیایی که خصوص پاستا و اسپاگتی می باشد در سفره های ایرانی ها جا پیدا کرده است.امروز قصد داریم برای شما پاستا با سس پستو برای شما آموزش بدهیم ,پاستا با سسی که به دلیل نداشتن آرد و خامه، تقریبا سبک می باشد.

 

مواد لازم برای تهیه پاستا:

پاستای شکل‌دار ۲ پیمانه
نمک و فلفل ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱/۴ پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس پستو:

ریحان سبز و بنفش ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
مغز کاج یا تخم آفتابگردان ۳ قاشق سوپخوری
گردو ۳ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر یک حبه
پودر پنیر پارمسان ۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه:

در ابتدا شما باید سیر، ریحان، روغن زیتون، مغز کاج یا آفتابگردان و گردو را در دستگاه غذا ساز برید تا یک دست شوند و سپس برای جا افتادن در یخچال بگذارید,حال نمک و فلفل اضافه می کنیم(یادآور می شویم که این سس تا مدت ۱۰ روز هم می توان د یخچال نگهداری کرد)

در مرحله دوم شما پاستاها را جوش می دهید به مدت زمان ۱۰ دقیقه ,سپس آبکش کنید و روی آن را آب سرد و روغن مایع بریزید و سپس صبر کنید تا پاستا آبکش شما سرد شود.سپس بعد از خنک شدن پاستا شما درون ظرف مورد نظر ریخته و در مایکروفر گرم کنید و در بشقاب بکشید.

در مرحله سوم شما می توانید با گوشت، مرغ، ماهی یا میگو به همراه سس پستو پاستا را سرو کنید,برای بهتر و خوشمزه تر شدن شما می توانید مرغ، ماهی و میگو را بخارپز کباب کنید و درکنار پاستا سرو کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 22 Average: 2.8]
طرز تهیه پاستا با سس پستو ایتالیایی در تاریخ مهر ۱۶, ۱۳۹۴ امتیاز 4.0 از 5

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 − = پنج

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>