پنج شنبه , ۲۳ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش درست کردن کیک ناپلئون تره و پیازچه

آموزش درست کردن کیک ناپلئون تره و پیازچه

470793_872

 

موادلازم:

  • خمیر هزارلا ۱۰۰ گرم
  •   تره خرد شده ۵۰ گرم
  •   پیازچه ریز شده ۵۰ گرم
  •   سیب‌زمینی پخته شده ۳۰۰ گرم
  •   لوبیاچیتی پخته شده ۲۰۰ گرم
  •   سس مایونز نصف لیوان
  •   خردل نصف لیوان
  •   سس کاری یک قاشق غذاخوری
  •   نمک و فلفل به مقدار لازم
  •   ریحان تازه یا خشک ترجیحا خشک دو قاشق غذاخوری
  •   آب لیموترش تازه سه قاشق غذاخوری
  •   خیارشور رنده شده ۱۵۰ گرم

طرز تهیه

۱٫ ابتدا خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر طرف را به شکل چهارگوش باز کرده و داخل سینی فر بگذارید. اضافه های آن را ببرید و بگذراید در سنی فر بپزد

۲٫ روی خمیرها را با یک چنگال حفره های زیادی ایجادکرده سینی‌ها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم که از قبل آماده شده، قرار داده و نان‌ها را بپزید.

۳٫ در این مدت مامی مواد دیگر را در یک ظرف باهم مخلوط کنید آن را در داخل یخچال دو تا سه ساعت نگه دارید و پس از اینکه نان ها سرد شدن موارد را روی نان ها بریزید یکی ز بیسکویت ها را گذاشته و سپس بیسکوییت دوم را روی آن قرار دهید.

۴٫روی آن را با سس ماینوز بپوشانید و اضافه های خمیر را روی آن خرد کنید.

۵٫ اکنون کیک ناپلئون تره و پیازچه شما برای سرو کردن آماده است.

 

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ نُه = 12

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>