سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش درست کردن سالاد باقلا

آموزش درست کردن سالاد باقلا

488224_521

 

این روزها سالاد نقش مهمی را در وعده غذایی دارد و می توان گفت که همیشه سر سفره ها وجود دارد اما چه بهتر است که در درست کردن سالاد تنوع وجود داشته باشد. امروز قصد داریم که نحوه درست کردن سالاد باقلا را به شما یاد دهیم پس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم (برای ۴ تا ۶ نفر)

  • ۹۰۰ گرم باقلای پوست گرفته شده
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده ۴ حبه
  • پنیر فتا ۱۱۵ گرم (باید خرد شده باشد)
  • شوید تازه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • زیتون یک پیمانه
  • ادویه (نمک و فلفل)

طرز تهیه

۱٫    باقلا را همراه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ و بعد از آن باقلا را آبکش کنید.

۲٫    کمی روغن زیتون اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را روی حرارت ملایم مقداری تفت دهید تا آب گوجه گرفته شود و سپس ادویه را به آن اضافه کنید که باید به مقدار لازم باشد.

۳٫    پنیر را به گوجه و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه باید با حرارکت کم تفت داده شود و سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی سرد شود.

۴٫    حال سالاد ما آماده است آن را در ظرفی مناسب بریزید و به خوبی مخلوط کنید و سپس روی آن را با زیتون تزئین کنید.

۵٫    همچنین برای ترش شدن سالاد می توانید مقداری لیمو به آن اضافه کنید.

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 − = سه

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>