دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » روش هایی برای رفع تندی غذا

روش هایی برای رفع تندی غذا

آموزش آشپزی: شاید برای شما هم پیش بیاید که ناخواسته غذا را تند کنید خیلی از افراد غذای تند را دوست ندارند.ما دراینجا راهکارهایی را به شما پیشنهاد  می کنیم که با انجام ان می توانید تندی غذا را کمتر کنید.یکی از ادویه جاتی که باعث تندی غذا می شود فلفل است .فلفل دارای ترکیبات کپسایسین است و هیچ طعمی ندارد اما این ترکیبات گیرنده های  موجود بر روی زبان شما را تحریک می کند و باعث می شود شما احساس تندی و سوختن کنید:راهکارهای کمتر کردن تندی غذا موارد زیر می باشد:

hou10715

۱- اگر در هنگام پختن غذا احساس کردید غذا تند شده است مقدار همه مواد غذایی به کار برده شده در غذا را اضافه کنید این کار باعث کاهش تندی غذا می شود..

۲- اگر غذایتان تند شد می توانید از لبنیات استفاده کنید کپسایسین که باعث تندی می شود به راحتی در لبنیات حل می شود چربی موجود در لبنیات کپسایسین را به مولکول کپسیوم تبدیل می کند  و باعث می شود گیرنده های روی زبان دور شوند و شما احساس تندی نکنید .امروزه در بسیاری از غذاهای محلی از این روش استفاده می شود. طعم غذاهای مکزیکی هندی و تایلندی اغلب تند است به همین دلیل معمولا خامه ترش همراه غذاهای مکزیکی یا ماست رایتا همراه غذاهای هندی می دهند.

۳- اگر کسی از لبنیات استفاده نمی کند یا با لاکتوز موجود در ان حساسیت دارد می تواند از شیر نارگیل استفاده کند که معمولا در غذاهای تایلندی از ان زیاد استفاده می شود.از شیر سویا، شیر بادام، و شیربرنج هم که حاوی چربی هستند نیز می توانید استفاده کنیداگر چه به اندازه شیر طبیعی موثر نیستند.

۴- اضافه کردن موادی که دارای اسید هستند مانند سرکه و اب لیمو  کپسایسین بازی را خنثی می کند پس اگر غذایتان تند شد می توانید به غذای در حال پخت اب لیمو یا سرکه اضافه کنید یا از شیر هم می توان استفاده کرد لاکتیک اسید موجو در شیر تاثیر زیادی در خنثی کردن تندی غذا دارد.

۵- معمولا غذاهای تند را با نشاسته سرو می کنند .برنج ساده و نان ادویه را به خود جذب می کند و باعث می شود تندی غذا را کمتر احساس کنید چون ادویه را در همه جای غذا پخش می کند.بیسیاری از غذاهای تند مانند غذاهای هندی همراه نان، غذاهای مکزیکی همراه تورتیلا و غذاهای تایلندی همراه با برنج سرو می شوند.تا تندی غذا را کمتر احساس کنند.
* فلفل برای چشم بسیار مضر است مواظب باشید درهنگام پخت و پز دست فلفلی خود را به چشمتان نزنید.

 

 

 

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 3774 Average: 2.7]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

یک دیدگاه

  1. واقعا ممنونم آبلیمو خیلی اثر کرد تندی غذام کم شد از مطلب مفیدتون متشکرم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


سه − 1 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>