دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » استیک سوخاری

استیک سوخاری

fo3055

وب ها:در این سری از آشپزی برای شما قصد تهیه استیک سوخاری داریم امیدوارم به راحتی تهیه کنید.زمان پخت ۲۰ دقیقه می باشد.

 

مواد لازم استیک سوخاری

 گوشت گوساله :(استیکی)     ۲۵۰ گرم
آرد  :   ۲ فنجان
بکینگ پودر  :   ۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین  :   ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه :   ۱ قاشق چای خوری
نمک  :   ۳/۴ قاشق چای خوری
باترمیلک  :   ۱ و ۱/۲ فنجان
تخم مرغ  :   ۱ عدد
سس تند  :   ۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده   :  ۲ حبه
کره گیاهی  :   ۳ فنجان
شیر  :   ۴ فنجان
نمک و فلفل  :   به میزان لازم

این مواد لازم برای تعداد ۴ نفر می باشد

طرز اماده کردن و استیک سوخاری

در ابتدا استیک ها را به ضخامت ۰٫۵ سانت برش دهید این اندازه به قول معروف استاندارد می باشد .سپس بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل و نمک را در یک کاسه بهم بزنید و بعد از آن باترمیلک، تخم مرغ، سس فلفلی تاباسکو، و سیر را هم با یکدیگر مخلوط کرده و کامل بهم بزنید .بعد از آن ۲ فنجان آرد را در یک ظرف برید که عمق نداشته باشد سپس هر استیک ها را اول در آرد و بعد در مایع تخم مرغ و دوباره در آرد بخابانید تا کامل آردی شود .

در مرحله بعد شما یک ماهی تابه ای که عمق داشته باشد و که حرارت نسبتا خوبی داشته باشد برسانید .سپس استیک ها در ان سرخ کنید زمانی استیک شما آماده است که به رنگ قهوه ای-طلایی شود یعنی حدود ۴ دقیقه طول میکشد تا یک طرفه آن کامل سرخ شود ,زمانی که استیک شما سرخ شده و از ماهی تابه بیرون آوردید باید برای روغن زدایی آن را  روی یک برگه یا حوله کاغذی قرار دهید.

سپس شما ظرفی که برای کره اماده کرده اید را به حرارت متوسط برسانید و بقیه آرد ها را به آن اضافه کنید و بعد از آن شیر را اضافه کنید و بهم بزنید و حال حرارت را بیشتر کنید تا مایع سوخاری به جوش بیاد حدود ۶ دقیقه زمان می برد تا این مایع ضخیم شود و در ای زمان نمک و فلفل هم اضافه کنید.

استیک شما آماده می باشد.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ شش = 12

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>