دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » دستور تهیه فرنی پرتقالی

دستور تهیه فرنی پرتقالی

فرنی یکی از غذاهای محبوب در ماه مبارک رمضان می باشد.برای تهیهی فرنی پرتقالی ابتدا مواد زیر را تهیه می کنیم :

 

شیر ۱ لیوان
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل به مقدار لازم
کره ۲۵ گرم
شکر ۴ قاشق سوپخوری
آب پرتقال (با تکه های پرتقال) نصف پیمانه

 

fc7sal8y5fxo64cp965

برای تهیه ی آن ابتدا همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم .

xkeya0rupkqym08mnp3

امتیاز شما به این مطب
[Total: 2 Average: 3.5]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


شش × = 54

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>