سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش تهیه ی آبگوشت بوقلمون

آموزش تهیه ی آبگوشت بوقلمون

مواد مورد نیاز برای تهیه ی آبگوشت بوقلمون عبارتند از :

 

گوشت بوقلمون یک قطعه
لپه یک قاشق غذا خوری سر خالی
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
دارچین ۱ قطعه
برگ بو ۱ الی ۲ عدد
رب ، آبلیمو ، لیمو عمانی ،آب نارنج به مقدار لازم

 

boghalamoon

 

برای تهیه ی این آبگوشت ابتدا بوقلمون را با لپه و پیاز و سیب زمینی در آرام پز یا روی شعله کم گذاشته و زردچوبه و برگ بو و دارچین را اضافه کنید بعد از اینکه پخته شد . نمک و فلفل و چاشنی را اضافه کنید . آبگوشت بوقلمون میتواند به شکل ساده سرو شود یا اینکه آب لیموی تازه به همراه پوست رنده شده لیمو اضافه کرد و یا از سایر چاشنی ها استفاده کرد کسانی که طعم نارنج را دوست دارند از نارنج برای چاشنی استفاده کنند و برای طعم ترش از لیمو عمانی و …

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


هفت − 7 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>