چهارشنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش تهیه ی سمبوسه پیتزایی

آموزش تهیه ی سمبوسه پیتزایی

موارد مورد نیاز برای تهیه ی سمبوسه پیتزایی عبارتند از :

 

گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
سوسیس ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
پیاز کوچک ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ۲۰۰ گرم
نان لواش ۱ بسته
ادویه شامل : نمک – فلفل- زردچوبه – آویشن به مقدار لازم

 

sambose

 

مراحل طرز تهیه سمبوسه :

برای تهیه ی این غذا ابتدا پیازها رو خرد کنید بعد تو ماهیتابه روغن بریزین و تفت بدین بعدش سیب زمینی ها رو خرد کنین و اون رو هم همراه با پیاز تفت بدین تو این مرحله گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنین و اون رو هم تفت بدین وقتی احساس کردین گوشت چرخ کرده نیمه پخت شده ، سوسیس و گوجه رو رنده کنین و به موادتون اضافه کنین بعدش فلفل دلمه رو هم خرد کنین و همراه بقیه مواد تفت بدین.ادویه ها رو بهش اضافه و در آخر رب رو هم به مواد اضافه کنین و بگذارین چند دقیقه تحت حرارت ملایم حسابی پخته بشه بعد یه نون لواش رو بردارین و به شکل مستطیل برش بدین و مواد رو بگذارین یک گوشه و بعد روش پنیر بریزین و لوله اش بکنید و در روغن سرخ نمائید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 2 Average: 1.5]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نُه − 6 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>