دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش پخت کاپ کیک لیموی

آموزش پخت کاپ کیک لیموی

1813564304

طریقه تهیه كاپ كيك ليمويي

مواد مورد نیاز:

آرد: يك‌ونيم پيمانه

كره ذوب شده: ۱۱۵ گرم

شكر: يك پيمانه

تخم‌مرغ بزرگ: سه عدد

وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري

آبليموي تازه: ۴ قاشق غذاخوري

رنده پوست ليمو: يك قاشق غذاخوري

شير: نيم پيمانه

 

براي روي كاپ كيك‌ها مي‌توانيد از انواع كرم‌ها يا خامه فرم گرفته استفاده كنيد. كاپ كيكي كه براي‌تان درنظر گرفته‌ايم به‌خاطر وجود رنده پوست ليمو و آبليمو مزه بي‌نظيري دارد.

طرز تهیه:
۱٫ فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. در قالب مخصوص كاپ كيك، كپسول‌هاي كاغذي را بچينيد. آرد و بيكينگ پودر را در يك كاسه با هم مخلوط كنيد.

۲٫ در كاسه همزن، كره ذوب شده را با شكر خوب هم بزنيد تا نرم و لطيف شود، حالا تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي و با فاصله به مواد اضافه كنيد، يعني اولين تخم‌مرغ را در مايه كيك بريزيد و همزن را روشن كنيد وقتي خوب به خورد مواد رفت، به‌همين صورت دومين تخم‌مرغ و بعد سومين تخم‌مرغ را اضافه كنيد.

۳٫ وانيل، رنده پوست ليمو و آبليمو را بعد از آخرين تخم‌مرغ داخل مواد كيك بريزيد. در انتها آرد مخلوط شده و شير را هم اضافه كنيد، با قاشق كمي هم بزنيد، مواد كيك نباید سفت و نه شل باشد. ( نکته : پوست لیمو ها را با آب و اسكاچ بشوييد تا موم يا پارافين روي سطح ليمو باقي نمانده باشد )

۴٫ سه‌چهارم از كپسول‌هاي كاغذي كاپ كيك را با مواد كيك پر كنيد و سيني كاپ كيك را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقيقه بپزيد.

۵٫ كافي است براي امتحان پخته شدن، يك خلال دندان را در كيك فرو كنيد و آن تميز بيرون بيايد. بعد از پخت، بگذاريد كاپ كيك‌ها سرد شوند و روي آنها را با خامه يا انواع كرم تزئين كنيد.

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 1 Average: 4]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 − = سه

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>